Проект "Заедничко имплементирање на иновативни алатки на новата генерација на претприемачи и професионален развој" (Jinger)

Јавете ни се: +359 2 925 14 60 или Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Контакти

Здружение ИНВЕНТИВНОСТ
Ул. Коста Сусинов бр.38
2420 Радовиш, Македонија:
www.inventivnost.com
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
+389 32 63 36 32

Фондација Каузи
Ул. Филипско Шосе бр.38
1324 Софија, Бугарија;
www.kauzi.org
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
+359 2 925 14 60

Фондација за културен и интелектуален развој "Oптимист"
Ул.Царица Јоана бр.2.,
2900 Гоце Делчев, Бугарија:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
+359 894 207 003

 
 

Партньори

inventivnost

Logo Kauzi-5g

logo-optimist-Q